Organizace výuky 14. - 23. 10. 2020

Organizace výuky 14. - 23. 10. 2020

13.10.2020
Vážení rodiče, máme před sebou další uzavření školy. Zde najdete bližší informace:

1. STUPEŇ:

Výuka bude probíhat přes Google Učebnu (přihlašovací údaje a průvodní dopis Vám rozešlou třídní učitelé přes Bakaláři Komens dnes odpoledne. Určitě Vás rádi systémem provedou, když si nebudete vědět rady. Obrázkové návody na Google Učebnu jsou pro Vás ZDE.).

Rozsah a obsah výuky řídí jednotliví třídní učitelé.

Informace o videokonferencích a předávání úkolů se děje přes Google Učebnu.


2. STUPEŇ:

Výuka probíhá dle platného rozvrhu.

Učitelé předávají informace o videokonferencích přímo žákům přes Google Kalendář a úkoly přes Google Učebnu.


POVINNÁ VÝUKA

Účast na výuce je pro žáky povinná. Pokud se nezúčastní videokonference nebo neodevzdá úkol na daný den do 16.00, vyhodnotí to učitel jako absenci. Absenci omlouvají rodiče třídnímu učiteli.


OBĚDY

Obědy jsou dětem počínaje středou 14. 10. plošně odhlášeny. Pokud máte zájem o odběr obědů, pak se přihlaste vedoucímu jídelny panu Švecovi. Obědy budou zájemcům vydávány do jídlonosičů v čase, na kterém se domluvíte s vedoucím jídelny.


OŠETŘOVNÉ NOVĚ

Ministerstvo práce a sociálních věcí zveřejnilo, jak postupovat při žádosti o ošetřovné.  Odkaz je ZDE. Podle všeho tentokrát nebude nutné žádat školu o potvrzení, ale vše se bude řešit pouze Vaším čestným prohlášením na formulář, který ČSSZ teprve připravuje.


PORADCE PRO TECHNICKÉ ŘEŠENÍ

Pokud potřebujete pomoci s přihlášením ke školnímu účtu Google nebo jinými technickými problémy, kontaktujte pana Baďuru badura@zsceskaves.cz